Brandskills gaat voor sustainable business development!

Wat wij doen moet positieve impact maken. Wij willen er zijn voor organisaties die als doel hebben maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Doe jij mee?

Waarom moet ook jij MVO?

Omdat de wereld erom schreeuwt, we bezwijken collectief onder het adagium van winstmaximalisatie. Zit je in vervuilende industrie? Schaam je en zoek een andere werkgever of zet je werkgever aan tot innovatie richting een meer volhoudbaar businessmodel.  Veel bedrijven vertellen onvoldoende wat ze voor goeds doen en blijven (onbewust) hangen in technische unique selling points (USP/how & what) zonder een luisterend oor. Denk liever na over je unique buying reasons (UBR/Why) en zie dat je klant(vraag) aan het veranderen is. Wees relevant en communiceer dit met je interne en externe klant en iedereen die het wil horen. Doe eerlijke en schone zaken, simpel toch? Je wilt jouw steentje bijdragen aan de maatschappij, behandel dan je personeel zoals jij dat zelf ook zou willen en neem verantwoordelijkheid voor je eigen milieu. Daarom doe jij aan MVO, gewoon omdat het kan en hoort.

En tuurlijk heeft het ook financiële voordelen, er is namelijk een stijging in de vraag naar duurzame producten en diensten. In 2017 had 48% van de consument aandacht voor duurzame aspecten bij aankopen. Verder is het besparen op energieverbruik en grondstoffen al een mooie bijdrage. Ook op gebied van personeel zorgen gemotiveerde mensen (waar zouden ze toch door gemotiveerd worden) voor een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. We gaan marketing inzetten voor een volhoudbare wereld en niet meer voor louter winstmaximalisatie! Tuurlijk doe je mee….

Wees relevant, volhoudbaar en kijk met ons mee naar de 17 Global Goals

De 193 lidstaten van de Verenigde Naties (VN) hebben deze ontwikkelingsagenda voor 2015 – 2030 vastgesteld. De agenda bestaat uit 17 doelen. Deze SDG’s heten voluit de Sustainable Development Goals maar worden vaak afgekort naar SDG’s. Zij gelden in alle landen en voor alle mensen.

Wil jij je bedrijf (her)positioneren naar een meer volhoudbare (sales)strategie in lijn met MVO en Global Goals? Neem dan eens contact met ons op. Wij denken graag met je mee! Become a goalkeeper!

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
download udemy paid course for free
download micromax firmware
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download

Let's create
progress together

Oldenzaalsestraat 1202
7524 RJ
Enschede

©2023