Our
brandstory

Brandskills gelooft in flexibele groei, groei van jonge ondernemende talenten in combinatie met volhoudbare groei van Twentse bedrijven. Wij ontwikkelen en detacheren jonge ondernemende talenten met Brandskills en zetten ze in op uiteenlopende marketing, communicatie en sales uitdagingen om on- en offline groei te realiseren bij onze opdrachtgevers. Met Brandskills maken wij het Twentse bedrijfsleven zichtbaar en overbruggen het gat tussen opleiding en praktijk.

.your dedicated
entrepreneur

Een dedicated entrepreneur op locatie?

Get in touch!

.your dedicated
entrepreneur

Een dedicated entrepreneur op locatie?

Get in touch!

01

select

Brandskills werft en selecteert jonge ondernemende talenten en kijkt naar een passende mix van; competenties (commerciële vaardigheden), kennis, ervaring, talent en ambitie. Een analyse van de persoonlijkheid hoort daarbij.

02

match

Brandskills verbindt jonge ondernemende talenten met het bedrijfsleven. Wij detacheren deze talenten bij Twentse bedrijven en leveren zodoende flexibele groei in combinatie met overzichtelijke ondernemers- risico.

03

improve

Brandskills is voor jonge ondernemende talenten de springplank naar het Twentse bedrijfsleven. Voor onze opdrachtgevers zijn wij opleider en specialistisch detacheringsbureau in één. Opleidingen en/of cursussen die wij faciliteren worden door interne en externe specialisten verzorgt.

04

result

Brandskills versterkt je organisatie met enthousiaste en ambitieuze ondernemende talenten die uitgerust zijn met de juiste Brandskills om volhoudbare on- en offlinegroei te realiseren. Klaar voor de praktijk van nu en morgen!

.flexibility

Brandskills biedt de noodzakelijke "ondernemende" flexibiliteit tijdens het groeiproces van merken en organisaties, we doen dit vanuit een (integraal) business development perspectief.

Sustainable business development

Wij geloven in sustainable business development en begeleiden onze talenten hierbij. Wat wij doen moet positieve impact maken. Wij willen er zijn voor organisaties die als doel hebben maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Alles wat wij doen leggen wij langs de meetlat van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

Wil jij je (her)positioneren naar een meer volhoudbare (sales)strategie in lijn met één of meerdere Global Goals?

Get in touch!

Two ways
of working
with us

Projectmatig

Tijdelijke versterking door de inzet van jonge ondernemende talenten in combinatie met een senior ‘dedicated entrepreneur’ op de achtergrond. Tevens maak je gebruik van onze on- en offline specialisten uit ons Brandskills projectteam. Kortom, flexibele groei passende bij de groeifase van je organisatie in combinatie met geringe financiële risico’s. Samen voor succes!

Detachering / detavast

Detachering als flexibele deeltijd/parttime invulling van een functie of als de weg naar een fulltime dienstverband op termijn. Brandskills is de ideale flexibele HR-partner voor selectie, plaatsing, training en coaching van jonge ondernemende talenten voor flexibele en vaste functies. We matchen het talent aan je organisatie en begeleiden deze gedurende de initiële fase.